About Me


Ole Andreas Knudsen is a natural light on location photographer specializing in fashion and portraiture based in Skien, Norway. 

After studying fashion, marketing and communication at IED, Barcelona he decided to go back to Norway to pursue a career within fashion and art. He ended up educating himself as a makeup artist and photographer and has worked within film/Tv, art projects and fashion week. 

He combines makeup artistry & photography in his work with a goal to inspire and create.

__________________________________________________________________

Hei og velkommen! 

Jeg heter Ole Andreas Knudsen og har de siste 7 årene jobbet som fotograf i mitt eget foretak. Fra da jeg var en liten gutt, har jeg alltid vært veldig kreativ og jeg utviklet tidlig en estetisk sans for hva jeg syntes var vakkert. Jeg begynte å tegne og male da jeg var 3 år som gjorde at jeg senere tok kunstutdannelse. 

Jeg har alltid vært eventyrlysten, noe som medførte at jeg flyttet til Barcelona og fikk en BA i mote, markedsføring og kommunikasjon. Med dette i baggasjen flyttet jeg tilbake til Norge og utdannet meg til makeup artist hvor jeg jobbet freelance for NRK og samarbeidet med noen av Norges dyktigste fotografer. Jeg lærte utrolig mye men kjente at jeg ville ha mere kreativ kontroll, noe som resulterte i at jeg utdannet meg som fotograf ved Norges Kreative Fagskole. Siden da har jeg fotografert kjente og ukjente mennesker og har hatt oppdrag for modellbyråer samt arrangementer som bryllup, konfirmasjon og events. 

Jeg er fortsatt eventyrlysten og med en inspirasjon fra Disney, vil jeg skape drømmende og vakre visuelle bilder - som i en drøm. Jeg elsker å bli kjent med forskjellige mennesker i alle aldre, kulturer, legninger  og bakgrunn. 

Mine kunder er alltid i fokus og jeg bruker god tid på deg/dere samt omgivelsene og detaljene i bildene. 

Jeg liker å ha full kreativ kontroll over fotograferingen, så jeg gjør både styling og makeup. Ved å jobbe med det naturlige lyset og å få frem det vakre jeg ser i deg, håper jeg bildene mine vil bli ditt eget eventyr. 

Jeg håper på å inspirere og å bli inspirert av nettopp deg.

Specialties

Fashion/Beauty/Portraiture

Weddings/Events

Newborns/Seniors

MakeupAwards

Shoot & Share Photo Contest 2019:

Place TOP 30% and Finalist 

Shoot & Share Photo Contest 2018:

Place TOP 20% and Finalist

Shoot & Share Photo Contest 2017: 

Place TOP 10% and Finalist

Shoot & Share Photo Contest 2016: 

Place 49 / 6,139 pictures, Top 100Exhibitions

Mote med Mening - Rockefeller 2013Contact

mail@o-photography.com

(0047) 915 55 602


Org. nummer : 998 441 714


 

Using Format