About Me

Ole Andreas Knudsen is a natural light on location photographer specializing in weddings and portraiture, based in Skien, Norway.

After studying fashion, marketing and communication at IED, Barcelona he decided to go back to Norway to pursue a career within fashion and art. He ended up educating himself as a makeup artist and photographer and has worked within film/Tv, art projects and fashion week.

He combines makeup artistry & photography in his work with a goal to inspire and create.

__________________________________________________________________

Hei og velkommen!

Jeg heter Ole Andreas Knudsen og er en blid og jordnær mann som de siste 8 årene har jobbet som fotograf i mitt eget foretak.

Med en stor eventyrlyst, flyttet jeg til Barcelona og bodde der i 3 år hvor jeg fikk en BA i mote, markedsføring og kommunikasjon. Med dette i baggasjen flyttet jeg tilbake til Norge og utdannet meg til makeup artist hvor jeg jobbet freelance for NRK og samarbeidet med noen av Norges dyktigste fotografer. Jeg lærte utrolig mye men kjente at jeg ville ha mer kreativ kontroll, som resulterte i at jeg utdannet meg som fotograf ved Norges Kreative Fagskole. Siden da har jeg fotografert kjente og ukjente mennesker og har hatt oppdrag for modellbyråer samt arrangementer som bryllup, konfirmasjon og events.

Jeg er fortsatt eventyrlysten og reiser gjerne land og strand for å fange de magiske øyeblikkene. Jeg elsker å bli kjent med forskjellige mennesker i alle aldre, kulturer, legning og bakgrunn. Mine kunder er alltid i fokus og jeg bruker god tid på deg/dere samt omgivelsene og detaljene i bildene. Jeg liker å ha full kreativ kontroll over fotograferingen, så jeg gjør både styling og makeup.

Med en inspirasjon fra Disney, vil jeg skape drømmende og vakre visuelle bilder - som i en drøm. Ved å jobbe med det naturlige lyset og å få frem det vakre jeg ser i deg, håper jeg bildene mine vil bli ditt eget eventyr.

Jeg håper på å inspirere og å bli inspirert av nettopp deg.

Specialties

Fashion/Beauty/Portraiture

Weddings/Events

Newborns/Seniors

MakeupAwards

Shoot & Share Photo Contest 2019:

Place TOP 30% and Finalist 

Shoot & Share Photo Contest 2018:

Place TOP 20% and Finalist

Shoot & Share Photo Contest 2017: 

Place TOP 10% and Finalist

Shoot & Share Photo Contest 2016: 

Place 49 / 6,139 pictures, Top 100Exhibitions

Mote med Mening - Rockefeller 2013

KONTAKT MEG

Er det noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale!


tlf. +47 91555602

mail@o-photography.com

org.nummer: 998 441 714

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM

 

Using Format